Våre

VERTSKAP

Våre vertskap

Våre gjestar skal alle føle seg som ein heidersgjest. Her sparar vi ikkje på noko. Våre utvalde vertskap gjer alle sitt beste for at du skal vere godt teken vare på, og dei formidlar stolt si historie og sine tradisjonar.

Diverse-inne-full-15_web.jpg
GASTRONOMI I JOTUNHEIMEN

Vianvang

Restaurant
Vianvang er Arne Brimi sin draum, som starta med det fyrste spadetaket i 1998. Namnet Vianvang er det gamle nålevande ordet i fjellet for blomen, Fjelldronning/Bergfrue. Fjelldronninga til Arne Brimi, vart til Vianvang.
Les mer
Diverse-inne-full-15_web.jpg
GASTRONOMI I JOTUNHEIMEN

Vianvang

Restaurant
Vianvang er Arne Brimi sin draum, som starta med det fyrste spadetaket i 1998. Namnet Vianvang er det gamle nålevande ordet i fjellet for blomen, Fjelldronning/Bergfrue. Fjelldronninga til Arne Brimi, vart til Vianvang.
Les mer
GJESTFRIHET SIDEN 1877

Nermo Hotell

Restaurant
Nermo Hotell er et familiedrevet hotell med tradisjoner som strekker seg helt tilbake til 1877. Hit søker både kongelige, statsoverhoder, ledergrupper og familier for å oppleve gjestfriheten, den hjemmelagde maten og kanskje landets beste hotellsenger.
BONDEROMANTIKK, KULTUR OG TRADISJON

Rudi Gard

Restaurant
Rudi Gard ligger i Sør-Fron i Gudbrandsdalen, og er et naturlig sted å besøke på ferden gjennom den grønne dalen, for å fylle på med bonderomantiske-, kultur-, og tradisjon-opplevelser.
700-ÅRIG LOSJITRADISJON

Sygard Grytting

Restaurant
Sygard Grytting er en gammel gård i Sør-Fron kommune midt i Gudbrandsdalen. Navnet «Grytting» kommer ifølge Oluf Rygh av det norrøne ordet «grjót», som betyr stein. Sygard Grytting har trolig tilhørt samme slekt siden 1300-tallet. Dagens eier er 16. generasjon siden år 1534
NATUREN SOM SOVEROM

Eventyrlige Opplevelser

Restaurant
Eventyrlige Opplevelser skaper møter mellom mennesker i naturen, høy standard, opplevelser og en overnatting bygget opp av bærekraftige materialer og råvarer, der samling rundt bålet setter spor og gir varige minner. Hjemmebakt brød og rørt jordbær. Som i barndommen, enkelt men skikkelig!
OPPSKRIFTEN TIL DET GODE LIV

Skåbu Fjellhotell

Restaurant
Skåbu fjellhotell er et lite, intimt og hjemmekoselig familiedrevet hotell som ligger naturskjønt til i den lille fjellbygda Skåbu i Gudbrandsdalen. Oppskriften til det gode liv er ukomplisert her på Skåbu Fjellhotell; sov godt, spis godt og lev godt i lun og gjestfri atmosfære
ET HISTORISK KRAFTSTED

Fefor Høifjellshotell

Restaurant
Hotellet er bygget over en lang tidsperiode, og består av flere bygninger - hvorav den eldste, “Societeten”, er oppført i 1891. Fefor Høifjellshotell har i dag totalt 111 gjesterom. Disse utgjør en fin blanding av enkeltrom, dobbeltrom, familierom og suiter. Alle bygningene på Fefor er forbundet med hverandre, delvis via utvendige korridorer. Samlet utgjør det hele en bygningsmasse på vel 7000 m2.
MOTIVATOR

Øystein "Pølsa" Pettersen

Restaurant
Øystein "Pølsa" Pettersen er en profesjonell skiløper på toppnivå, og foredragsholder. Han har vunnet OL-gull, NM-sølv, samt sølv og bronse i World Cup. Foredragene hans gir deg innblikk i hva som er særegent med folk som oppnår toppresultater. Det er inspirerende og motiverende, og du lærer noe viktig om hva som egentlig skal til for å få bli den beste utgaven av deg selv. Kanskje det handler mer om trygghet og tro på deg selv, enn noe annet?