top of page
Nermo_mat_Elgbiff_web.jpg
GASTRONOMI

Uten mat og drikke

Er bedriften din opptatt av god mat og drikke, og kunne tenkt seg å lært mer om smak, råvarer og kokkekunst? Det er noe som heter; "Uten mat og drikke, duger helten ikke". Her er det akkurat mat og drikke som er i fokus, så alle har all grunn til å være utørste, samt gode og mette dagen lang. 

GASTRONOMI

Dagsplan

En detaljert plan med klokkeslett vil bli utarbeidet ved bestilling av tur. Her ser du en forenklet 
oversikt, og beskrivelse
av pakken.

17:30

Egentid

19:00

Aperitiff

20:00

Festmiddag

14:30

Vinens verden

13:00

Lunsj

08:00

Frokost

19:30

4-retters meny

07:45

Matpakke fra Vaaghals

13:00

Lunsj på Anni`s

14:30

Pølsemaker

17:00

Innsjekk X hotell

08:02

Tog fra Oslo S.

10:00

Gastronomiens verden

09:00

Frokost

12:09

Tog fra Ringebu S.

15:03

Ankomst Oslo S.

VELG EN ANNEN PAKKE

Dag 1

Mateventyret starter allerede tidlig om morgenen den første dagen, på Vaaghals. Her står en matpakke fylt med godsaker å venter. Når matpakker er lagt ned i snippsekken, vil toget ta av fra Oslo S, og rulle i retning Ringebu.

På Ringebu blir det en kort spasertur, over veien, til Anni´s Spisested. Her vil det bli servert en god lunsj, før Anni åpner dørene inn i produksjonen til Anni´s Pølsemakeri. Her vil hun leverer fra seg kunnskap om pølsemakeri, og fortelle om historien til stedet. Det blir det også mulighet for å ta med seg pølsesnadder hjem, før transporten går videre til hotellet. 

Etter innsjekk, blir det mulighet for litt egentid, eller sosialt med kalde forfriskninger, før kokkene på kjøkkenet servere en fantastisk 4-retters meny.

 

Dag 2

Ikke stress, bruk god tid ved bordet, og nyt frokosten. Nå er det gastronomiens verden som står for tur. Her kan alt tilrettelegges ut i fra hva gruppen ønsker. Her kan det velges mellom slakting, gammel bakekunst, eller matkurs. Vi organiserer det som møtte ønskes. 

Etter en god lunsj, går vi over i vinens verden. Her vil en somelier ta seg gjennom utvalgte viner. Smakene, landområde, druene og grunnen er noe av det somelieren vil ta for seg.

Når glassene er tomme, og etter eventuelt en liten høneblund blir det festmiddag!

 

Dag 3

På avreisedagen blir det buss til Ringebu stasjon, der toget ruller i retning Oslo S.

 

Takk for besøket!

Dag 3
Dag 1
Dag 2
bottom of page