top of page
Bibliotek-og-moterom-full-3_web.jpg
NERMO

Møte med krydder

Er møte en viktig del i løpet av firmaturen? Vi har satt sammen et eventyrlig opplegg for akkurat en sånn firmatur. Her blir møtene godt avbrutt med aktiviteter, fantastisk mat og god drikke. Møtefasiliteaene er i særklasse, og etter endt møtedag - fylt med krydder - kan dere unne dere en cowboystrekk med god samvittighet.

NERMO

Dagsplan

En detaljert plan med klokkeslett vil bli utarbeidet ved bestilling av tur. Her ser du en forenklet 
oversikt, og beskrivelse
av pakken.

14:30

Ankomst X hotell

07:45

Matpakke fra Vaaghals

10:30

Omvisning på 

Ment-Født på Fåberg

13:00

Lunsj på Ment

10:06

Ankomst Lillehammer

19:30

4-retters meny

08:00
Frokost

09:00
Møte

13:10
Tog fra Lillehammer S.

08:02

Tog fra Oslo S.

15:26
Ankomst Oslo S.

15:00

Møte

08:00

Frokost

09:00
Møte

13:00

Lunsj

14:30

Aktiviteter

19:30

Fest middag

VELG EN ANNEN PAKKE

Dag 1

Dagen starter sammen med morgenfuglene på Vaaghals. Der har kokkene laget matpakke fylt med godsaker. Nå toget ruller i retning Gudbrandsdalen kan matpakken nytes samtidig med litt jobbing, om ønskelig. På Lillehammer vil en buss være neste transportmiddel til Ment - Født på Fåberg.

På Ment vil det bli omvisning i produksjonen, og mulig anledning til selv gjøre noe kreativt. Etter omvisning blir det servert en god lunsj, før ferden videre går til hotellet.

Her er møtelokalet gjort klart, så etter innsjekk blir det gode møter frem til en hjemmelaget 4-retters middag blir servert, med utvalgt drikke som passer til middagen som blir servert.

 

Dag 2

Ikke stress. Nyt en lang og god frokost, før møtene starter. Inne i møtelokale vil det alltid være forfriskninger som mineralvann, kaffe, te, frukt og gjærbakst. Dette for at energinivået enkelt kan justeres av den enkelte. 

Etter noen timer med møte, vil det bli servert en god lunsj. Når lunsjen er fortært blir møtene erstattet med aktiviteter. Aktivitetene er sesongbasert, og vil bli tilrettelagt hver enkelt gruppe. Når vinnere er kåret, og premier, heder og ære er utdelt, blir det mulighet for en liten cowboystrekk.

I kveld blir det festmiddag! Kokkene har kvessa knivene, og gjort sitt ytterste for at smakene er i særklasse. Drikke til middagen er nøye utvalgt, så de skal passe det som blir lagt på tallerken.

 

Dag 3

Om ønskelig kan det også denne dagen legges inn møter, før toget ruller videre til Oslo S.

 

Takk for besøket!

Dag 3
Dag 1
Dag 2
bottom of page