top of page
Øystein Pettersen
BLI EN BEDRE UTGAVE AV DEG SELV

Øystein "Pølsa" Pettersen 

Ønsker du og dine kollegaer å bli utfordret- og bli bedre sammen? Øystein Pettersen vil med foredrag, dialog og lagbyggingsøvelser; inspirere, motivere og utfordre bedriften, samt hver enkelt til å bli den beste utgaven av seg selv. Sammen med god mat og drikke, er målet å få en felles mestringsfølelse, bli bedre kjent, og at hver og en må litt ut av komfortsonen.

Vi skreddersyr et opplegg som passer til deres ønsker og behov.

Dag 1
Dag 2
Dag 3
Peer Gynt

Dagsplan

En detaljert plan med klokkeslett vil bli utarbeidet ved bestilling av tur. Her ser du en forenklet 
oversikt, og beskrivelse
av pakken.

13:00
Lag en god dag med Øystein

07:45

Matpakke fra Vaaghals

11:00
Transport

11:30
Lunsj på Aanekre

10:50
Ankomst Ringebu

19:30
Ballmiddag på Aanekre

08:00
Frokost

09:00
Utsjekk og avreise

12:10
Tog fra Ringebu S

08:02

Tog fra Oslo S.

15:03
Ankomst Oslo S

17:00
Egentid

08:00

Frokost

09:00
Bygg et bedre lag

13:00
Lunsj på låven

14:30
Øystein oppsummerer

19:30

Festmiddag

VELG EN ANNEN PAKKE

Dag 1

Dagen starter sammen med morgenfuglene på Vaaghals. Der har kokkene laget matpakke fylt med godsaker. Nå toget ruller i retning Gudbrandsdalen kan matpakken nytes samtidig med litt jobbing, om ønskelig. På Ringebu vil en buss være neste transportmiddel til Marita og Eskild på Aanekre.

På Aanekre vil det bli omvisning og en god lunsj. Kanskje kulturelt kryddret, før det Øystein "Pølsa" Pettersen lærer dere sin "konge-metode" for å lage en god dag! 

Dagen blir runda av med en ballmiddag på Aanekre. 

 

Dag 2

Ikke stress. Nyt en lang og god frokost, før dagen starter. I dag skal vi gjøre dere til et bedre lag. Marita og Eskild på Aanekre driver også et selskap som heter Eventyrlige Opplevelser. Der bygger de helhetlige og utfordrende aktiviteter som skal bygge dere til et bedre lag.

Etter noen timer med aktiviteter, vil det bli servert en god lunsj på Låven. Når lunsjen er fortært blir det mer aktiviteter. Aktivitetene er sesongbasert, og vil bli tilrettelagt hver enkelt gruppe. Når vinnere er kåret, og premier, heder og ære er utdelt, blir kommer Øystein inn igjen og oppsummerer det dere lærte dagen før. Har du vært den beste versjonen av deg selv idag? 

I kveld blir det festmiddag! Kokkene har kvessa knivene, og gjort sitt ytterste for at smakene er i særklasse. Drikke til middagen er nøye utvalgt, så de skal passe det som blir lagt på tallerken.

 

Dag 3

Hjemreise med tog.

 

Takk for besøket!

bottom of page