top of page
DSC06717.web_.jpg
Gudbrandsdalen

Dine juleforberedelser

Er du og dine ute etter en mer eksotisk julebordsopplevelse? Da har du kommet riktig. Vi skreddersyr ditt julebord og lover sprø svor, utfordrende samarbeidsoppgaver og mette mager. Kom i julestemning sammen med dine kolleger, hos de flinkeste reiselivsbedriftene i Gudbrandsdalen.

JULEFORBEREDELSER

Dagsplan

En detaljert plan med klokkeslett vil bli utarbeidet ved bestilling av tur. Her ser du en forenklet 
oversikt, og beskrivelse
av pakken.

13:30
Tid til eget program

07:45

Matpakke fra Vaaghals

10:30
Transport til Nermo

11:30
Lunsj på Nermo

10:06

Ankomst Lillehammer

19:30

4-retters meny

08:00
Frokost

09:00
Møte

13:10
Tog fra Lillehammer S.

08:02

Tog fra Oslo S.

15:26
Ankomst Oslo S.

15:30
Juleoppdrag fra kokken

08:00

Frokost

09:00
Juleoppdrag fra kokken

13:00
Utelunsj i skogen

14:30
Drikke- og matkurs

19:30
Festmiddag

VELG EN ANNEN PAKKE

Dag 1

Dagen starter sammen med morgenfuglene på Vaaghals. Der har kokkene laget matpakke fylt med godsaker. Nå toget ruller i retning Gudbrandsdalen kan matpakken nytes samtidig med litt jobbing, om ønskelig. På Lillehammer vil en buss være neste transportmiddel til Nermo Hotell, som er deres hjem de neste to dagene. Her skal din bedrift oppleve et julebord dere ikke har sett maken til. 

På Nermo det bli servert en god lunsj, før dere har mulighet til å nytte tiden til eget program. Vil dere ikke det, så fyller vi tidsrommet med noe gøy!

 

Når det begynner å mørkne ute, får dere morgendagens oppgaver fra kokken. Hva disse oppgavene inneholder vet bare han, men det ryktes at det ikke blir jul hvis kokken ikke får det han vil ha. Her vil dere utfordres sammen. Dere skal ha det gøy, det skal kreve litt av dere og det skal gjøre dere til et bedre lag.

Etter kokken har gitt sitt oppdrag, er det middag. I kveld er det en hjemmelaget 4-retters middag, servert med utvalgt drikke som passer til middagen som blir servert.

 

Dag 2

Ikke stress. Nyt en lang og god frokost, før oppgavene starter. I dag skal dere i grupper gjennom en rekke poster, for å løse oppdraget kokken ga dere i går. Vi skal innom gamle juletradisjoner, vi skal ut i skogen og vi skal oppleve mye.

Etter noen timer med oppgaver møtes vi og lager en spennende lunsj på bålet. Når lunsjen er fortært, blir det en roligere sekvens med mat- og vinkurs.
 

​Greier vi å innfri til kokken blir det middag.
 

I kveld blir det festmiddag! Kokkene har kvessa knivene, og gjort sitt ytterste for at smakene er i særklasse. Drikke til middagen er nøye utvalgt, så de skal passe det som blir lagt på tallerken. Til middagen ankommer du staselig med hest og slede. En god gammeldags kanefart.

 

Dag 3

Om ønskelig kan det også denne dagen legges inn møter, før toget ruller videre til Oslo S.

 

Takk for besøket!

bottom of page