top of page
NATUREN SOM SOVEROM

Eventyrlige Opplevelser

Eventyrlige Opplevelser skaper møter mellom mennesker i naturen, høy standard, opplevelser og en overnatting bygget opp av bærekraftige materialer og råvarer, der samling rundt bålet setter spor og gir varige minner. Hjemmebakt brød og rørt jordbær. Som i barndommen, enkelt men skikkelig!

Vertskapet, Marita og Eskil liker en aktiv og sosial livsstil! De synes det er ekstra gøy å skape noe sammen med flere, slå en high five, kjenne på mestringsfølelse og være skikkelig fornøyd med egen innsats. De har alltid levd nært på naturen, det er på bygda i gårdslivet og naturen de har bygd opp sine verdier. Med elementer fra oppveksten og erfaringer ønsker de å skape opplevelser for andre. 

 

Tømmerhoggeren, fangstfolk, jegere og eventyrere har inspirert mange. I deler av livet ønsker mange å levere noe som er så ekte, og ta del i noe så elementært. Eventyrlige Opplevelser ser seg tilbake, bruker denne inspirasjonen samt elementer fra naturen selv gjennom lek, utfordringer og underholdning. 

Eventyrlige Opplevelser ønsker å tilby noe annerledes og nytt. Målet er å skape en kvalitetsopplevelse som gir nye erfaringer, med artige aktiviteter som også føles meningsfylte og gir rom for ettertanke og undring. På denne måten ønsker de at besøkende kan reise igjen med ny lærdom om seg selv og omgivelsene.

 

Eventyrlige Opplevelser tilbyr overnatting bygget opp av bærekraftige materialer og råvarer. Senger med hotellstandard ute i naturen. En planlagt reise, som skal gi deg trygghet om at de har tenkt på alt. Klatre opp og legg deg i et svevetelt, under en varm dyne i en deilig seng under stjernene, eller sov søtt i det flyttbare hotellrommet. Uansett sovner du i naturskjønne omgivelser, hvorpå morgenbadet venter når morgenen gryr. 

Enhver eventyrlig opplevelse krever også eventyrlig mat. I Gudbrandsdalen finnes det mange matprodusenter, som leverer «stuttreist» mat med gode og ekte smaker, helt uten unødvendig emballasje! Maten som du her får servert, er nøye utplukket fra matprodusentene i "nabolaget". 

FASILITETER:

Overnatting

Restaurant

Møterom

Aktiviteter

bottom of page