top of page
Overnatting på gården Sygard Grytting
BO I EVENTYRET

Eventyr fra A til Å

På storgarden, Sygard Grytting bor du herskapelig. Her bruser det over av bonderomantikk, og stressnivået er ikkeeksisterende. Med litt møter og aktiviteter, fylt på av kortreist mat og drikke, vil både energinivået og batteriene lyse grønt når nye arbeidsdager venter. 

SYGARD GRYTTING

Dagsplan

En detaljert plan med klokkeslett vil bli utarbeidet ved bestilling av tur. Her ser du en forenklet 
oversikt, og beskrivelse
av pakken.

07:45

Matpakke fra vaaghals

08:02

Tog fra Oslo S.

11:30

Innsjekk Sygard Grytting

12:00

2-retters lunsj

13:30

Møte

19:00

Bålmiddag

08:00

Frokost

09:30

Omvisning på garden

11:00

Møte

13:00

Lunsj

14:30

Aktivteter

19:30

4-retters meny

09:00

Frokost

12:09

Tog fra Ringebu S.

15:03

Ankomst Oslo S.

VELG EN ANNEN PAKKE

Dag 1

Dagen startar på Vaaghals. Her vil det stå klar en matpakkepose fylt opp med masse godt. Videre til Oslo S. der toget ruller oppover Gudbrandsdalen. 

På Ringebu vil en buss bli neste transportmiddel til storgarden, Sygard Grytting. Etter innsjekk, vil kjøkkenet servere en 2-retter lunsj som er satt sammen av lokale råvarer som passer årstiden.

Når energinivået er på topp igjen, er det tid for møte. Under møte vil det bli, om ønskelig, servert kaffe, te, mineralvann, frukt og gjærbakst. Etter møte er det mulighet for en liten cowboystrekk, før yttertøyet tas på og osen av bål og mat når nesen.​

 

Dag 2

Ikke stress. Nyt frokosten med de vakre gamle tømmerveggene som kulisser. Når frokosten er fortært, venter en omvisning med historiefortelling av vertskapet på garden før mer møte venter. Like før magen begynner å rumle, vil det bli servert en god lunsj.

Nå er det aktiviteter som venter. Aktivitetene vil variere ut i fra årstiden, og ønsker fra gruppen. Målet er å bli bedre sammen, lære av hverandre, og lære mer om hverandre. En vinner, eller et vinnerlag skal kåres og gjøres heder og ære på, før det blir servert en 4-retters meny

Dag 3

På avreisedagen blir det buss til Ringebu stasjon, der toget ruller i retning Oslo S.

 

Takk for besøket!

Dag 3
Dag 1
Dag 2
bottom of page