top of page
kart_kompass.jpg
GUDBRANDSDALEN

Amazing Race

Er du og dine kollegaer ute etter et firmaeventyr med overraskelser underveis? Her får dere vite litt, men ikke alt, og konkurranseinstinktet vil slå inn for fult under Amazing Race. I løpet av firmaturen vil dere få opplevelser sammen, og gruppevis konkurrere med hverandre. På denne måten vil dere lære å bli kjent med hverandre på en ny måte, og se nye sider og egenskaper dere ikke viste kollegaen hadde.

GUDBRANDSDALEN

Dagsplan

En detaljert plan med klokkeslett vil bli utarbeidet ved bestilling av tur. Her ser du en forenklet oversikt, og beskrivelse av pakken.

07:45

Matpakke fra Vaaghals

08:02

Tog fra Oslo S.

10:06

Ankomst Lillehammer

10:30

Omvisning på

Ment-Født på Fåberg

13:00

Lunsj på Ment

14:30

Innsjekk på X hotell

15:30

Afternoon tea 

17:00

Mangekamp

19:30

4-retter meny 

08:00

Frokost og utsjekk

10:00

Amazing Race

12:30

Lunsj på felles post

15:00

Målgang

15:00

Målgang og innsjekk på X hotell

16:00

Afterski og 

premieutdeling

18:00

Vinsmaking og sansing

19:30

4-retters meny 

09:00

Frokost og utsjekk

12:08

Tog fra Lillehammer

VELG EN ANNEN PAKKE

Dag 1

Dagen starter på Vaaghals. Her har kakkene gjort klar en matpakke med mye godt i. På toget oppover mot Lillehammer nytes matpakken samtidig som man kan jobbe litt enkeltvis, to og to, eller bare slappe av og nyte starten på firmaeventyret.

Ved ankomst Lillehammer blir det buss til Ment - Født på Fåberg. Her blir det omvisning i produksjonen, med muligheter for å sette et lite avtrykk på et produkt som kan tas med hjem. Etter omvisningen vil det bli servert en god lunsj.

Når magen har fått litt påfyll, ruller bussen til hotellet. Etter innsjekk, blir det servert Anfternoon tea. Når teen er nippet ferdig, blir det mangekamp ute. 

Det er lagt inn litt egentid etter mangekampen. Da blir det muligheter for forfriskninger i baren, eller avslapping på rommet. I mellomtiden vil kokkene forberede en god middag, og somelieren har tatt frem drikke som passer som hånd i hanske til rettene som blir servert.

 

Dag 2

Amazing Race er tema for dagen. Gruppene blir inndelt og oppgavene utdelt etter en god frokost. I løpet av racet, er det lagt inn en felles post der det blir servert lunsj. Etter lunsj er innspurtetappen på racet. Målgangen blir på et nytt overnattingssted. Før innsjekk blir det premieutdeling og "afterski".

Når vinnerlaget har fått premiene sine, og fått heder og ære, blir det et besøk i vinkjelleren. Her har somelieren valgt gode viner som flere av sansene skal få kjenne på. 

Etter litt egentid, vil det bli servert en 4-retters meny i restauranten.

 

Dag 3

Slapp av, ligg litt lenger, og sitt litt lenger ved frokost bordet før bussen ruller i retning Lillehammer stasjonen, og toget som tøffer i retning Oslo S.

 

Takk for besøket!

Dag 3
Dag 1
Dag 2
bottom of page