
GUDBRANDSDALEN
Amazing Race
Er du og dine kollegaer ute etter et firmaeventyr med overraskelser underveis? Her får dere vite litt, men ikke alt, og konkurranseinstinktet vil slå inn for fult under Amazing Race. I løpet av firmaturen vil dere få opplevelser sammen, og gruppevis konkurrere med hverandre. På denne måten vil dere lære å bli kjent med hverandre på en ny måte, og se nye sider og egenskaper dere ikke viste kollegaen hadde.
GUDBRANDSDALEN
Dagsplan
En detaljert plan med klokkeslett vil bli utarbeidet ved bestilling av tur. Her ser du en forenklet oversikt, og beskrivelse av pakken.
07:45
Matpakke fra Vaaghals
08:02
Tog fra Oslo S.
10:06
Ankomst Lillehammer
10:30
Omvisning på
Ment-Født på Fåberg
13:00
Lunsj på Ment
14:30
Innsjekk på X hotell
15:30
Afternoon tea
17:00
Mangekamp
19:30
4-retter meny
08:00
Frokost og utsjekk
10:00
Amazing Race
12:30
Lunsj på felles post
15:00
Målgang
15:00
Målgang og innsjekk på X hotell
16:00
Afterski og
premieutdeling
18:00
Vinsmaking og sansing
19:30
4-retters meny
09:00
Frokost og utsjekk
12:08
Tog fra Lillehammer
VELG EN ANNEN PAKKE
Dag 1
Dagen starter på Vaaghals. Her har kakkene gjort klar en matpakke med mye godt i. På toget oppover mot Lillehammer nytes matpakken samtidig som man kan jobbe litt enkeltvis, to og to, eller bare slappe av og nyte starten på firmaeventyret.
​
Ved ankomst Lillehammer blir det buss til Ment - Født på Fåberg. Her blir det omvisning i produksjonen, med muligheter for å sette et lite avtrykk på et produkt som kan tas med hjem. Etter omvisningen vil det bli servert en god lunsj.
​
Når magen har fått litt påfyll, ruller bussen til hotellet. Etter innsjekk, blir det servert Anfternoon tea. Når teen er nippet ferdig, blir det mangekamp ute.
​
Det er lagt inn litt egentid etter mangekampen. Da blir det muligheter for forfriskninger i baren, eller avslapping på rommet. I mellomtiden vil kokkene forberede en god middag, og somelieren har tatt frem drikke som passer som hånd i hanske til rettene som blir servert.
Dag 2
Amazing Race er tema for dagen. Gruppene blir inndelt og oppgavene utdelt etter en god frokost. I løpet av racet, er det lagt inn en felles post der det blir servert lunsj. Etter lunsj er innspurtetappen på racet. Målgangen blir på et nytt overnattingssted. Før innsjekk blir det premieutdeling og "afterski".
​
Når vinnerlaget har fått premiene sine, og fått heder og ære, blir det et besøk i vinkjelleren. Her har somelieren valgt gode viner som flere av sansene skal få kjenne på.
​
Etter litt egentid, vil det bli servert en 4-retters meny i restauranten.
Dag 3
Slapp av, ligg litt lenger, og sitt litt lenger ved frokost bordet før bussen ruller i retning Lillehammer stasjonen, og toget som tøffer i retning Oslo S.
Takk for besøket!