top of page

AKTIVITETER

Aktiviteter

Det finnes mange måter å oppleve alt Gudbrandsdalen har å by på, og våre aktiviteter kan gi alt fra adrenalin til indre ro. Målet er å lære nye ting, få ny kunnskap om historie og kultur, og sist men ikke minst; bli bedre sammen. Vi tilbyr ett bredt utvalg av aktiviteter som varierer gjennom de forskjellige sesongene.

GASTRONOMI I GUDBRANSDALEN

Matkurs

Med flere kjente kokker på blokka, garanterer vi at du kommer smattende hjem. Med utgangspunkt i sesongens råvarer, og kunnskapen kokkene sitter inne med, vil tipsene bli mange, og smakene gode.
SANSING

Vinsmaking

Med god, og spesielt utplukkede viner, vil somelieren ta kursdeltagerene gjennom en reise i vinens verden. Det skal smakes og luktes mens historien til vinen blir fortalt, med en forklaring på hvorfor smakene er som de er. 
LAGBYGGING

Mangekamp

Å bli bedre sammen handler mye om samarbeid. Her er det viktig å finne de rette personene til de forskjellige oppgaven, for å utnytte det beste av hver enkelt. Det laget som klarer å utnytte det beste i hver enkelt, stå igjen med pokalen.
FØDT PÅ FÅBERG

Ment

Bli med inn på designerverkstedet til søstrene Sidsel og Ingvild; Ment - Født på Fåberg. Med utsikt til Gudbrandsdaleslågen og den ville naturen, bruker de dette til inspirasjon til farger og former til utvikling av produktene. 
REBUSLØPET

Amazing Race

Samarbeid og god kommunikasjon bli avgjørende i denne konkurransen. Vinnerlaget er de som finner siste posten, som er målgangen. Under racet er det lagt inn en felles post, der det vil bli servert lunsj før lagene fortsetter racet.