top of page

AKTIVITETER

Aktiviteter

Det finnes mange måter å oppleve alt Gudbrandsdalen har å by på, og våre aktiviteter kan gi alt fra adrenalin til indre ro. Målet er å lære nye ting, få ny kunnskap om historie og kultur, og sist men ikke minst; bli bedre sammen. Vi tilbyr ett bredt utvalg av aktiviteter som varierer gjennom de forskjellige sesongene.

GASTRONOMI I GUDBRANSDALEN

Matkurs

Med flere kjente kokker på blokka, garanterer vi at du kommer smattende hjem. Med utgangspunkt i sesongens råvarer, og kunnskapen kokkene sitter inne med, vil tipsene bli mange, og smakene gode.
SANSING

Vinsmaking

Med god, og spesielt utplukkede viner, vil somelieren ta kursdeltagerene gjennom en reise i vinens verden. Det skal smakes og luktes mens historien til vinen blir fortalt, med en forklaring på hvorfor smakene er som de er. 
LAGBYGGING

Mangekamp

Å bli bedre sammen handler mye om samarbeid. Her er det viktig å finne de rette personene til de forskjellige oppgaven, for å utnytte det beste av hver enkelt. Det laget som klarer å utnytte det beste i hver enkelt, stå igjen med pokalen.
FØDT PÅ FÅBERG

Ment

Bli med inn på designerverkstedet til søstrene Sidsel og Ingvild; Ment - Født på Fåberg. Med utsikt til Gudbrandsdaleslågen og den ville naturen, bruker de dette til inspirasjon til farger og former til utvikling av produktene.