AKTIVITETER

Aktiviteter

Det finnes mange måter å oppleve alt Gudbrandsdalen har å by på, og våre aktiviteter kan gi alt fra adrenalin til indre ro. Målet er å lære nye ting, få ny kunnskap om historie og kultur, og sist men ikke minst; bli bedre sammen. Vi tilbyr ett bredt utvalg av aktiviteter som varierer gjennom de forskjellige sesongene.

GASTRONOMI I GUDBRANSDALEN

Matkurs

Med flere kjente kokker på blokka, garanterer vi at du kommer smattende hjem. Med utgangspunkt i sesongens råvarer, og kunnskapen kokkene sitter inne med, vil tipsene bli mange, og smakene gode.
SANSING

Vinsmaking

Med god, og spesielt utplukkede viner, vil somelieren ta kursdeltagerene gjennom en reise i vinens verden. Det skal smakes og luktes mens historien til vinen blir fortalt, med en forklaring på hvorfor smakene er som de er. 
LAGBYGGING

Mangekamp

Å bli bedre sammen handler mye om samarbeid. Her er det viktig å finne de rette personene til de forskjellige oppgaven, for å utnytte det beste av hver enkelt. Det laget som klarer å utnytte det beste i hver enkelt, stå igjen med pokalen.
FØDT PÅ FÅBERG

Ment

Bli med inn på designerverkstedet til søstrene Sidsel og Ingvild; Ment - Født på Fåberg. Med utsikt til Gudbrandsdaleslågen og den ville naturen, bruker de dette til inspirasjon til farger og former til utvikling av produktene. 
REBUSLØPET

Amazing Race

Samarbeid og god kommunikasjon bli avgjørende i denne konkurransen. Vinnerlaget er de som finner siste posten, som er målgangen. Under racet er det lagt inn en felles post, der det vil bli servert lunsj før lagene fortsetter racet. 
ALLE MED

Fjelltur

Enkel fjelltur, der alle skal med. Turen blir planlagt ut i fra gruppens ønske, og hvor gruppen skal overnatte. Her blir det felles lunsjpause som består av selvsmurt matpakke og varmdrikke fra termosen.  
FART OG SPENNING

Terrengsykling

På lydløse jernhester, med eller uten elektrisitet, blir dette en sykkeltur i terrenget og på grusvei. Turen er lagt opp med lunsjpause ved en av våre bålplasser, da med 3-retters lunsj, eller med matpakke og varm drikke fra termosen. 
SOLIDT HÅNDVERK

Anni`s Pølsemakeri

Bli med inn å lær hemmeligheten bak pølsemakerkunsten. Etter omvisning og kurs, står grillene glovarme og klare til å ta imot blodferske pøler. Om det faller i smak, og det frister å ta med noe hjem, er det mulighet til å kjøpe med seg noe snadder fra butikken. 
LAGARBEID

Kokkekamp

Ønsker du å utfordre gruppen din i en konkurranse der lagarbeid er viktig for å gå av med seieren? Dette er en konkurranse som er laginndelt, der samarbeid er viktig. En liten kunnskap om råvarene dere får utdelt er selvfølgelig også en fordel. Fin aktivitet for teambuilding.
TO- OG FIREBEINTE

Hundekjøring

På lydløse poter, i full fart og med naturen som arene er dette en minnerik opplevelse. Her er samarbeidet mellom føreren og hundene viktig, for at spannet skal dra i riktig retning. Lytte til guiden og dine kollegaer i andre spann, er også viktig så dere havner i samme "mål".